Στις 6 Ιουλίου ολοκληρώνονται οι «Συναντήσεις Καινοτομίας» του έργου CapTour, με την υλοποίηση της τέταρτης θεματικής «Destination Marketing”

CapTour: Ένα όραμα για την ενίσχυση του διασυνοριακού Τουρισμού γίνεται πραγματικότητα.

Το CapTour είναι ένα καινοτόμο έργο που δημιουργήθηκε για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρηματιών στον κλάδο του τουρισμού, στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας-Βουλγαρίας. Το έργο αποτελείται από ένα σύνολο δράσεων με απώτερο στόχο την ενίσχυση των βασικών παραγόντων που επηρεάζουν την επιχειρηματική επιτυχία της τουριστικής βιομηχανίας στη διασυνοριακή περιοχή. Μέσα από δράσεις κατάρτισης, συμβουλευτικής και καθοδήγησης οι υπάρχοντες, αλλά και δυνητικοί, επιχειρηματίες θα μπορούν να εξελίξουν τις ιδέες τους, προάγοντας τον τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή.

Μία εκ των δράσεων είναι η διεξαγωγή τεσσάρων συναντήσεων καινοτομίας με διαφορετικές θεματικές σχετικά με την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Καθεμία από αυτές θα λάβουν χώρα σε διαφορετικές ημερομηνίες όπου κάθε φορά μπορούν να συμμετέχουν εκπρόσωποι από εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού, καθώς και σπουδαστές και απόφοιτοι χρηματοοικονομικών, λογιστικών και τουριστικών σχολών.  Με την τέταρτη συνάντηση καινοτομίας πρόκειται να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος των εκπαιδευτικών δράσεων.

Η Τέταρτη «Συνάντηση Καινοτομίας»

Η τέταρτη και τελευταία «Συνάντηση Καινοτομίας» με θεματική «Destination Marketing» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023, 06:00-8:00μ.μ., στο κτίριο Μ2 και αίθουσα CR2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση από την ομιλήτρια κα Σοφία Μπουρνατζή, Σύμβουλος Τουριστικού Marketing, Ιδιοκτήτρια της PASS PARTOUT – Tourism Marketing και συνεργάτης της Hotel Gnosis. Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση μεταξύ των παρευρισκόμενων.

Αν δραστηριοποιείστε στον τομέα του Τουρισμού και θέλετε να συμμετέχετε σε αυτήν την άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση, επικοινωνήστε με την Πανελλήνια Ένωση ξενοδόχων τηλεφωνικά στο +30 694 742 6442 ή μέσω email στη διεύθυνση s.kougioni@hhf.gr για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

Το έργο CapTour

To έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας INTERREG VA «Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Το εταιρικό σχήμα του έργου αποτελείται από 4 δικαιούχους:

  1. Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.) (Επικεφαλής Δικαιούχος)
  2. Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.)
  3. Association of Hoteliers, Restauranteurs and Tour Operators – Sandanski
  4. Rhodopes Hoteliers and Restauranteurs Association